Home Missie Contact Kantoren
160

Waarom Z-Staffing?

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken en dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren. Veel verder.


Wat kunt u bij ons verwachten?

Projectmatige aanpak
Bij Z-Staffing kunt u steeds rekenen op een professionele projectaanpak, ook al hebt u maar één uitzendkracht nodig. Met één doel voor ogen: de juiste uitzendkracht op de juiste plaats.

Kennis van zaken
Onze ervaren projectconsulenten begrijpen snel welke skills u nodig hebt, ze voelen uw bedrijfscultuur aan en zijn perfect op de hoogte van specifieke voorschriften en vereisten.

Eén aanspreekpunt Onze projectconsulenten zijn rechtstreeks betrokken bij alle aspecten: van intakegesprek tot selectie, van opleiding tot administratie. Dat garandeert een optimale doorstroming van informatie.

Altijd beschikbaar
Onze projectconsulenten begrijpen dat uitzendkrachten cruciaal zijn voor uw werkproces. Hun hoge betrokkenheid betekent dat u ook buiten de kantooruren bij hen terecht kunt voor dringende zaken.