• 4 Divisies

  Sinds onze oprichting in 2004 ontwikkelden we bij Z-Staffing een totaal dienstenaanbod dat de verschillende processen van het HR-en preventiebeleid van uw onderneming bestrijkt. We zorgen niet alleen voor kwalitatieve instroom van uw nieuwe medewerkers d.m.v. uitzendarbeid of werving-en selectie. U kan ons ook inschakelen voor ondersteuning bij uw volledige personeelsadministratie, opleidingen op maat van uw bedrijf en medewerkers, outplacementdossiers en advies of outsourcing op vlak van HR en preventiebeleid. 

  We brachten ons dienstenaanbod onder in een structuur van 4 business-units die toch overkoepelend aangestuurd worden. Dit maakt dat we voor elke vraag van u als klant een geïntegreerde oplossing kunnen aanbieden. 

  Z-Staffing Projects is de business unit die arbeiders tewerkstelt volgens een uniek stappenplan. We werken projectmatig en zijn niche-specialist in de sectoren safety, cleaning, food & industry, energy & technics en logistics.

  Z-Staffing Office is de unit voor de tewerkstelling van bedienden en kaderleden. We hebben als werving-en selectiebureau daarvoor ervaren consultants die innovatief meedenken en zorgen voor een andere kijk op uw vacatures.

  Z-Staffing Home Services stelt huishoudhulpen tewerk in het stelsel van de dienstencheques. Onze kantoren servicen de brede regio rond Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Charleroi. Met ons strijkatelier bereiken we zowel particulieren alsook bedrijven waar we de strijk van medewerkers kunnen ophalen.

  Z-Staffing Consultancy is onze business-unit die een breed pakket aan HR-en preventiediensten aanbiedt. Gaande van outplacement, training, outsourcing tot VCA-certificering. Voor elk project wordt een voorstel op maat uitgewerkt afhankelijk van de behoefte en het budget van de klant.