Onze specialisaties

Rekrutering

Profielomschrijving opstellen, advertentie opmaken, online postings (op eigen website, social media, VDAB-site, Vacature en Jobat), database search, contacten met rbeidsmarktpartners...

We leveren geen standaardoplossingen maar werken al onze rekruteringsstappen uit op maat van uw bedrijf!

Selectie

CV screening, telefonische screenings, competence based interview ... afhankelijk van uw behoeften en uw budgetten stellen we samen de beste selectietechnieken op.


Assessment

Indien u dit wenst kunnen we de geselecteerde kandidaten voor u testen. Dit kan door middel van online vragenlijsten maar ook door een individueel rollenspel of een uitgebreid assessment. U krijgt telkens een grondige rapportering van ons.

Call

Sinds 2010 hebben we bij Z-Staffing Office een nichewerking in 'call'. Hierdoor zijn onze consultants gespecialiseerd in het rekruteren, selecteren en screenen van verschillende profielen voor callcenters. We focussen ons vooral op de competenties van onze kandidaten. Bovendien bieden we een intensieve begeleiding en leiden we, indien nodig, onze kandidaten nog op d.m.v. onze specifieke sensibiliseringscampagne Leg het uit.be.

Office

U kan ons inschakelen voor het rekruteren, screenen en testen van kandidaten voor diverse kantoorfuncties o.a. HR, finance, management-assistant,...

Onze consultants staan dagdagelijks in contact met kandidaten en hebben een uitgebreid databestand aan cv's.

High-technics

Onze consultants hebben de voorbije jaren een netwerk uitgebouwd voor de rekrutering van diverse ingenieursprofielen. Hun kennis van de markt vertaalt zich in de inhoud van de selectiegesprekken die ze in uw opdracht kunnen voeren met kandidaten.