• Waarom Z-Staffing?

  Z-Staffing is zeer dynamisch uitzendkantoor dat anders is dan de anderen. Door onze gespecialiseerde aanpak bereiden we gemotiveerde werkzoekenden intensief voor op hun toekomstige droomjob.

  Wij begeleiden je tot de top

  Bedrijven die hun vacatures bij ons aanbieden, weten dat ze niet zomaar de eerste de beste kandidaat over de vloer krijgen. Door middel van een uitgebreid stappenplan wordt iedere kandidaat uitgebreid gescreend. Wij gaan steeds een stapje verder...

  Een unieke aanpak die werkt

  We willen jouw echte competenties achterhalen, los van je afkomst, leeftijd, geslacht of diploma. We gaan door tot we exact het potentieel hebben ontdekt dat in je schuilt. Indien nodig bieden we je coaching of opleiding of stellen we je onmiddellijk voor bij je toekomstige werkgever. Dit kan voor een vaste of tijdelijke job zijn.

  Sterker aan de start van je loopbaan

  Z-Staffing is dus jouw partner om te ontdekken waar je goed in bent. We helpen je om deze talenten optimaal te ontwikkelen. Zo kom je sterker aan de start in de 'war for talent' die op de arbeidsmarkt is losgebarsten. En maak je meer kans op de droomjob die je voor ogen hebt.