• Good work, great job !

  Het team van Z-Staffing staat voor 'GOOD WORK' waarmee we voor elke kandidaat streven naar een 'GREAT JOB'.

  Heb jij een ondernemende innovatieve spirit en ben je op zoek naar een job waarin je individueel een verschil kan maken? Dan ben je bij Z-Staffing aan het juiste adres! Wij zijn allesbehalve het doorsnee uitzendkantoor.

  Je komt terecht in een financieel stabiel en inhoudelijk gezond sterk evoluerend bedrijf. Z-Staffing kent een directe, no nonsense bedrijfscultuur en een vlakke structuur met aandacht voor eigen inbreng en ontwikkeling van medewerkers.

  Wil je je kandidaat stellen om te werken in ons bedrijf als bediende, student of stagiair? Verstuur dan je cv met motivatiebrief naar an.knoops@z-staffing.org. Uiteraard behandelen we je vraag strikt vertrouwelijk.

 • Onze medewerkers

 • Sarah Hex, consulente sinds januari 2012

  'Z-Staffing maakt werken aangenaam en uitdagend.'

  "Het was vooral de manier van werken met infosessies, opleidingen en screenings die mij overtuigde. Al snel merkte ik dat dit niet zomaar een bedrijf is waar je met de stroom mee moet lopen. Je krijgt de kans om je te ontplooien en te groeien naar je eigen wensen en mogelijkheden. Kortom, voor mij is Z-Staffing een werkgever die streeft naar kwaliteit voor klanten maar ook voor haar werknemers."

 • Peter Creemers, Operations Manager, gestart in oktober 2005

  'Mee het verschil blijven maken, doet deugd!'

  “De voorbije 7 jaren bij Z-Staffing waren voor mij één grote stimulans in het meedenken en het uitbouwen van een bedrijf dat vooruitgang en origineel denken voorop stelt. Als projectconsultant kon ik mijn ideëen en energie kwijt in het opzetten van infosessies, leertrajecten en opstartbegeleiding voor kandidaten. En dat je bij Z-Staffing een mooie carrière kan uitbouwen bewijst mijn huidige functie als operationeel eindverantwoordelijke. Een pluim voor onze HR-afdeling!”